Spring naar hoofd-inhoud

Vertrek vanaf uw hotel naar het wijnmuseum in Madalena. Van daaruit brengt u een bezoek aan de beschermde wijngaarden van Pico, dat tevens ook op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staat. Vervolgens een bezoek aan Cais Mourato, Cachorro, Laijdo Santa Luzia, Arcos en Cabrito (likeur proeverij in een typische brouwerijkelder). Hierna volgt een bezoek aan de natuurlijke zwembaden van São Roque do Pico. Hier luncht u ook. De tour gaat verder naar Captain's Lake, en ook andere meren van Pico. Via de 'Central Plateau Road' (dwars door Pico heen) bereikt u Porto do Calhau, Pocinho en Criação Velha. Hierna wordt u weer bij uw hotel afgezet.

U kunt er ook voor kiezen om ná de 'Captain's Lake' naar het Walvis museum te gaan. In plaats van door het midden van Pico te reizen, gaat u via de zuidkust van het eiland. Vanuit hier vervolgt u de reis weer verder naar Porto do Calhau etc.

  • Hele dag (7 uur)
  • Met Engels sprekende gids.
  • Inclusief vervoer vanaf uw hotel, gids, lunch en entreegelden.

Het hoogste punt van héél Portugal; de Pico berg. De klim begint op 1200 meter hoogte, waar u met een transfer naartoe wordt gebracht. Het duurt ongeveer 3,5 uur (5 km) om bij het hoogste punt te komen; 2351 meter. Het is een ervaring voor het leven die beloond wordt met het prachtige uitzicht als u aan het einde van de tocht op het hoogste punt bent. U kunt ook overnachten op de Pico berg. U begint de klim 's avonds om 's ochtends wakker te worden met een prachtige zonsopgang.

5 uur (tenzij u 's nachts klimt) | moeilijke klimtocht bergopwaarts

Altijd al gedroomd om walvissen te bekijken en met dolfijnen te zwemmen? Wij bieden u de unieke kans om walvissen te bekijken en met dolfijnen te zwemmen tijdens uw vakantie op de Azoren. De dolfijn en de walvis kunt u samen met de ervaren crew in hun natuurlijke leefomgeving bewonderen.  De tochten vertrekken vanuit Faial, Pico en São Miguel. Onze tochten zijn voor actieve en sportieve mensen, met een avontuurlijke instelling die dicht bij de natuur staan. Kiest u voor een hele dag walvis kijken? Dan maakt u een stop op het eiland São Jorge voor een wandeling en een picknick.

  • Hele dag (7 uur) of halve dag (3,5 uur)
  • Vertrek 09:00 uur of 14:00 uur.
  • Vertrek vanuit Lajes do Pico.