Spring naar hoofd-inhoud

Tijdens dit programma overnacht u in Quinta do Espirito Santo. Dit authentieke landhuis is geclassificeerd als historisch monument. De ideale accommodatie om u  kennis te laten maken met de historie en de cultuur van Terceira. U wordt welkom geheten door Dr. Francisco Maduro - Dias, de eigenaar van de Quinta, die bovendien is afgestudeerd in geschiedenis u dus van alles kan leren

Dag 01Aankomst Terceira
Dag 02Halve dag tour door Angra do Heroismo
Dag 03Inleveren van de auto en vertrek

Overnachtingen (indien vol dan gelijkwaardig alternatief):

Tijdens dit programma overnacht u in Quinta do Espirito Santo. Dit authentieke landhuis is geclassificeerd als historisch monument en dus een ideale accommodatie om u deze drie dagen kennis te laten maken met de historie en de cultuur van Terceira. U wordt van harte welkom geheten door Dr. Francisco Maduro - Dias, de eigenaar van de Quinta. Dr. Francisco Maduro is afgestudeerd in geschiedenis en kan u van alles leren. Hij zal u een rondleiding geven door de historische stad Angra do Heroismo, op de Werelderfgoedlijst van UNESCO, en 's avonds dineert u in de Quinta. Een ideale trip om de traditie van Terceira te ontdekken en kennis te maken met de lokale bevolking.

Wij raden u aan om dit programma te boeken in combinatie met een ander programma, of een vakantie op de Azoren. Het verlengen van dit programma is natuurlijk altijd mogelijk.