Spring naar hoofd-inhoud

Autohuur zonder eigen-risico | Boek uw huurauto altijd vooraf

Autohuur zonder eigen-risico | Boek uw huurauto altijd vooraf

En dan is het zover….uw vakantie! Wij hopen dat u er al naar uitkijkt.  Waarschijnlijk bent u zelfs al bezig te bedenken wat u allemaal kunt ondernemen en hoe u uw vrije tijd optimaal in kunt vullen. Denk daarbij eens aan een huren van een auto. Een huurauto geeft u zoveel vrijheid. U kunt letterlijk gaan en staan waar u wilt. U organiseert zodoende uw eigen excursies. Maar bedenk wel dat er op de huurauto-markt veel 'cowboys' wiens verdienmodel vooral het verkopen van onnodige verzekeringen en kleine schades is. Daarom doet Flex Travel alleen zaken met betrouwbare partners die 'all-inclusive' autohuur aanbieden. Geen discussies achteraf als u per ongeluk toch een schade heeft. Autohuur zonder eigen-risico. Dat geeft rust en het echte vakantiegevoel!

Direct prijzen en beschikbaarheid zien en reserveren?
Ga naar: Direct uw Huurauto Reserveren

Boek uw huurauto altijd vooraf

Ter plekke altijd duurder.....

Huurauto ter plaatse huren is, met een vergelijkbaar pakket, is altijd duurder dan vooraf!
Wist u trouwens dat u al een auto kunt huren vanaf 1 dag? Laat ons daarom voor u vertrekt een all-inclusive Autohuur zonder eigen-risico voor u regelen! Zo hoeft u op vakantie geen tijd te verspillen aan het zoeken naar een goede huurauto en weet u zeker dat het door u gewenste type klaar staat. Autohuur zonder eigen-risico en inclusief de dekking van glas-, banden- en bodemschade. Dit is namelijk altijd bij de huursom inbegrepen. Als u nu een huurauto voor 5 dagen huurt profiteert u bovendien van de 5=7 aanbieding. U krijgt dan zelfs 2 huurdagen gratis! 

Bandenpech?
Niemand zit te wachten op een lekke band, maar hoe zorgeloos rijdt u rond als u  weet dat u het bedrag toch weer 100% terugGgestort krijgt. Bij ons loop je namelijk niet leeg op bandenpech. Want glas- banden- bodem- en dakschade is gedekt. Zorg er wel voor dat u de bon goed bewaard, dan regelen wij daarna de rest.

Excursies en meer met uw huurauto

Meestal voordeliger uit met een huurauto

Als u van plan bent om excursies te maken hebben wij een tip voor u: reserveer een huurauto.

Autohuur is in verhouding tot de prijs van excursies namelijk niet veel duurder. Zeer waarschijnlijk zelfs goedkoper en het geeft u meer mogelijkheden om uw eigen tijd in te delen. Zelf uw tijd kunnen indelen... dat is toch zeker het ultieme vakantiegevoel! Wanneer u uw eigen huurauto heeft kunt u veel meer zien van uw vakantiebestemming en voelt u zich vrij om te gaan en staan waar u maar wilt in uw vakantieland. Een huurauto tot uw beschikking hebben is ook erg goed voor uw dagelijkse gemak. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het doen van boodschappen of vervoer van en naar het strand.

Welke categorie autohuur?

Verschillende types

 • Kleine huurauto: Klein maar fijn en aantrekkelijk geprijsd.
 • Comfort klasse: Huurauto's met meer ruimte,comfort en klasse.
 • Luxe klasse: Optimaal vakantiecomfort zonder compronissen.
 • Cabrio & SUV -huurauto:  Geniet van het ultieme vakantiegevoel in een cabrio of jeep.
 • Stationwagen & Microvan: Voor als u met een gezin reist of als u veel baggage heeft, deze auto's geven u alle ruimte!
   
 • Minivan. Hét vervoersmiddel voor 6 personen of meer.

De huurauto van de concurrent is veel goedkoper.....

Kijk even naar de voorwaarden

Het kan natuurlijk een keertje voorkomen dat de huurauto van de concurent goedkoper is. We horen het dan ook graag van u. Echter, zorgt u dan wel dat u appels met appels vergelijkt. U zult goed moeten opletten wat inclusief is en wat niet. Autohuur is vaak complex.

 • Zit er bij de concurrent ook gratis een extra bestuurder bij?
 • Hoe zit het met de aansprakelijkheid? Is deze wel voldoende? Zo niet, dan draait u bij een ernstig ongeluk alsnog persoonlijk op voor de (letsel-)schade. Uw eigen W.A.verzekering dekt meestal geen verkeersongevallen. 
 • Is het glas, de banden en de bodemschade inbegrepen? Meestal is dit niet het geval.
 • Let u ook goed op de extra "lowcost" producten?
 • Wat kost grensoverschrijding?
 • Wat kost inleveren van uw huurauto op een andere locatie?
 • Wat kost hotelaflevering?
 • Hoe zit het met de tankregeling. B.V. vol meenemen en leeg inleveren? Wat kost die volle tank u dan eigenlijk? Bij ons kunt u gewoon zelf uw huurauto weer vol inleveren; wel zo eerlijk en voordelig.

Nog geen 25 jaar, maar wel een auto huren?

De 'Jonge bestuurder service'

Als je 25 jaar en ouder bent, mag je op alle bestemmingen een auto huren. Ben je jonger, maar wil je wel genieten van de vrijheid van het all-in product? Geen probleem, ook daar hebben wat op bedacht. Je kunt op vele bestemmingen een auto huren vanaf 21 jaar. Let wel op, want hier zitten extra kosten aan verbonden en je moet een bepaalde tijd je rijbewijs hebben. Rijbewijs moet ook in de EU-geldig zijn.

Auto huren zonder creditcard?

De 'Geen waarborg service'

Sommige verhuurders bieden de mogelijkheid om een auto te huren zonder creditcard. Normaal wordt de borg met een creditcard op naam van de hoofdbestuurder betaald, maar met de unieke ‘Geen Waarborg service’ staat onze consolidator garant! Deze service wordt op steeds meer bestemmingen uitgerold, maar is al erg populair op de bestemmingen aan de Middelandse Zee. Zo kunt u ook zonder creditcard de mooiste plekjes ontdekken. 

Autohuur zonder eigen-risico met transparante voorwaarden

Autohuur is bij ons zo transparant dat er geen twijfel over bestaat wat u moet betalen en wat u daarvoor krijgt. Een all-in top auto, perfect op maat en met heldere servicepakketten. Autohuur zonder eigen-risico! Oh ja... de huurvoorwaarden zijn ook gewoon in duidelijk Nederlands.