Spring naar hoofd-inhoud

Algemene informatie over Portugal

Op deze pagina vindt u allerlei zaken over Portugal.
De thema's zijn op alfabetische volgorde ingedeeld.

Portugal is zoals bekend niet het grootste land van Europa, maar het is enorm in z'n diversiteit! Van noord tot zuid en inclusief de eilanden van de Azoren en Madeira laat Portugal een verrassende variëteit aan landschappen zien: uitgestrekte vlakten en bergen, wilde rivieren en meren, pittoreske dorpjes, natuurparken en prachtige bossen. In feite is Portugal een paradijs voor de natuurliefhebber. Maar alhoewel het landschap prachtig is, is er nog iets beters: de vriendelijke inwoners die altijd Nederlandse reizigers verwelkomen om met hen de passie voor de natuur te kunnen delen. We wensen u een prettig verblijf in Portugal!

Flex Travel heeft een site die meer te bieden heeft dan de bekende zon, zee en strandvakantie wij richten ons ook op de actieve vakantieganger. Jong en oud kunnen kennis maken met dit steeds weer verrassende land met vele gezichten en tradities. Bezoek dorpjes die door de tijd onaangetast lijken te zijn. Laat u culinair verwennen in de talrijke restaurantjes en slaap als een vorst in één van de vele landhuizen en kastelen. Het kan allemaal in één land: Portugal. Op deze site treft u een verscheidenheid aan wandelreizen en fietstreizen aan. Verder hebben wij verschillende rondreizen per auto, zie hiervoor: fly drive Portugal, losse accommodaties en stedentrips naar Lissabon en Porto.

Onze site is modulair opgebouwd; d.w.z. dat u naar hartelust diverse reizen mag combineren. Voorbeeld: bezoek aan Lissabon, fly drive van een week en vervolgens een week wandelen en tot slot een weekje fietsen op de Azoren? Wij regelen het voor u! Komt u er niet helemaal uit of staat wat u specifiek zoekt niet op deze site? Bel gerust en we zullen er alles aan doen om u te helpen bij het vinden van de reis die bij uw wensen past.