Skip to main content

Eilandhoppen op de Griekse Eilanden

Griekse Eilanden | Eiland Hoppen in Griekenland

Griekse Eilanden Eilandhoppen over de Griekse Eilanden,  dat is een spectaculaire zonsondergang, perfecte stranden en veel te doen. De duizenden eilanden bieden uitgebreide mogelijkheden om te gaan eiland hoppen of zoals u wilt: 'island hoppen'. De witte huisjes, kristalhelder water, prachtige stranden, gezellige terrasjes aan zee, lekker eten en altijd een verkoelend briesje. Het zijn zomaar wat kwalificaties van de vele eilanden de Griekenland rijk is. Eilanden die een vakantie in Griekenland onvergetelijk zullen maken.

Combineer meerdere eilanden tijdens uw vakantie in Griekenland. De Cycladen zijn de bekendste eilandengroep van Griekenland maar ook de Saronische eilanden zijn zeker aan te bevelen.

Beleef de Griekse eilanden! | Helderwitte huisjes, azuurblauwe baaien en veel 'couleur locale. Griekser gaat het niet worden.

Authentiek Cycladen | Weg van de massa op Andros en Tinos

Een wonderschone ervaring op twee ruige en authentieke Griekse eilanden: Andros en Tinos. U vindt er helderwitte huisjes, azuurblauwe baaien en veel 'couleur locale'. Op Andros komt door de vele musea ook de cultuurliefhebber aan zijn trekken. Tinos staat bekend om de grote duiventillen in het landschap, de vele windmolens en de Panagia Evangelistria-kerk. Kortom, Cycladen eilanden die niet zijn overspoeld door het massa-toerisme. MEER AUTHENTIEK CYCLADEN>>


Eiland Hopping Authentiek Cycladen| Andros, Tinos, Athene. Dagelijks vertrek | 08 dagen | Verlenging mogelijk (b.v in Athene)

 

Parels van de Cycladen | Paros, Naxos en Santorini

Met hun witte kubushuisjes en blauwe koepeltjes zijn de Cycladen wel de bekendste eilandengroep van Griekenland. Paros kent prachtige stranden, zoals de 'Golden Beach' en het strand Kolymbithra met zijn grillige rotsformaties. Op Naxos trotseert u vast de 1000 m hoge berg Zas. U ziet dan de vele eilanden om u heen. Op het onvergetelijke eiland Santorini verbaast u zich zeker over de klifkust met de rijkste kleurschakering die u ooit heeft gezien.  MEER CYCLADEN>>


Eiland Hopping Parels van de Cycladen | Paros, Naxos, Santorini, Athene. Dagelijks vertrek | 12 & 15 dagen | Verlenging mogelijk (b.v in Athene)

Traditioneel Saronische Golf | Aegina, Poros en Hydra

De Saronische Golf kent drie pareltjes: Aegina, Poros en Hydra. Aegina is onbezorgd genieten van zandstranden, mooie vissersdorpjes en prachtig landschap. Het schilderachtige Poros heeft de typische eilandarchitectuur met blauw-witte huisjes gebouwd tegen de heuvel. Hydra, is werkelijk oogverblindend mooi: de 18e en 19e eeuwse herenhuizen bij de haven getuigen van de vroegere rijkdom en grandeur die de scheepvaart het eiland bracht. MEER SARONISCHE GOLF>>


Traditioneel Saronische Golf | Aegina, Poros, Hydra, Athene. Dagelijks vertrek | 08 dagen | Verlenging mogelijk (b.v in Athene)

 

Wij zochten en vonden voor u kleinschalige accommodaties, waar veelal de eigenaar ook uw gastheer is. Plaatsen waar u nog contact heeft met de lokale bevolking en die u zelf nooit gevonden zou hebben!

Het is mogelijk om de rondreizen nog te verlengen of naar uw eigen smaak aan te passen, bijvoorbeeld in Athene. Mocht u daar toch zijn, vergeet dan niet een bezoek te brengen aan de Acropolis en het bijbehorende museum met z'n opvallende architectuur. Vlakbij zijn trouwens leuke restaurantjes en cafés waar de Grieken uw gastvrij zullen begroeten.

 

Video Griekenland Algemeen

Video Griekse Eilanden