Skip to main content

Cultuur en Historie op Terceira

Tijdens dit programma overnacht u in Quinta do Espirito Santo. Dit authentieke landhuis is geclassificeerd als historisch monument. De ideale accommodatie om u  kennis te laten maken met de historie en de cultuur van Terceira. U wordt welkom geheten door Dr. Francisco Maduro - Dias, de eigenaar van de Quinta, die bovendien is afgestudeerd in geschiedenis u dus van alles kan leren

Reisschema in het kort

Dag 01Aankomst Terceira
Dag 02Halve dag tour door Angra do Heroismo
Dag 03Inleveren van de auto en vertrek

Overnachtingen (indien vol dan gelijkwaardig alternatief):

Cultuur en historie op Terceira

Tijdens dit programma overnacht u in Quinta do Espirito Santo. Dit authentieke landhuis is geclassificeerd als historisch monument en dus een ideale accommodatie om u deze drie dagen kennis te laten maken met de historie en de cultuur van Terceira. U wordt van harte welkom geheten door Dr. Francisco Maduro - Dias, de eigenaar van de Quinta. Dr. Francisco Maduro is afgestudeerd in geschiedenis en kan u van alles leren. Hij zal u een rondleiding geven door de historische stad Angra do Heroismo, op de Werelderfgoedlijst van UNESCO, en 's avonds dineert u in de Quinta. Een ideale trip om de traditie van Terceira te ontdekken en kennis te maken met de lokale bevolking.

Wij raden u aan om dit programma te boeken in combinatie met een ander programma, of een vakantie op de Azoren. Het verlengen van dit programma is natuurlijk altijd mogelijk.