Skip to main content

Madeira | Fly en Drive Rondreizen of Wandelvakanties

Madeira, bloemeneiland voor elk seizoen | Wandelen, Fly drive, natuur of gewoon lekker relaxen

Imposante bergen, dalen vol bloemen met de zee op de achtergrond, zuivere lucht en een gezonde keuken. Midden in de Atlantische Oceaan, op ca. 700 km van de westkust van Afrika, 4 uur vliegen vanaf Nederland of Begie, ontdekt u een eiland met een uitnodigende sfeer en een uitstekend klimaat met het hele jaar door milde temperaturen.

Vakantie op Madeira zeer geschikt voor een fly drive. Voor jong en oud. Geniet van het subtropische klimaat van dit Portugese eiland. De Portugese zeevaarders brachten uit alle delen van de wereld planten en zaden mee die het heel goed deden. Niet voor niets noemt men Madeira het bloemeneiland.

Een eiland met adembenemende uitzichten en fantastische wandelpaden langs de 1400 km aan levada's; de vrogere irrigatiekanalen.  Een paradijs voor wandelaars,  zowel voor een dagje wandelen als voor het serieuzere werk zoals naar b.v. de Pico de Ruivo. Ook voor 'bird watchers' want voor vogelaars en natuurliefhebbers is er veel te zien. Ook liefhebbers van wellness zitten goed op dit eiland.

In  Funchal vindt u de grote luxe hotels maar verspreid over het eiland vindt u een keur aan eilandhuisjes en boutique hotelletje die uw vakantie op Madeira net even anders maken. Accommdaties die soms al eeuwen fanmiliebezit zijn en waar de eigenaar ook uw gastheer is. Kortom plekken waar u zich snel thuis zult voelen.

Rondreis langs de Villa's & Quinta's

Een fly drive vakantie op Madeira. Ontdek waarom men dit het bloemeneiland noemt. Geniet van het subtropische klimaat van dit Portugese eiland. Een eiland met adembenemende uitzichten en fantastische wandelpaden langs de 2150 km aan levada's. kleinschalig toerisme in bed en breakfast em landhuizen. Bent u toe aan ontspanning, verwennerij, verwondering en avontuur? Dit is het eiland waar u het allemaal kunt vinden!  MEER FLY DRIVES >>


Fly drive met overnachting in 3 verschillende accommodaties

Dagelijks vertrek | 8 dagen (verlenging mogelijk)

Wandelvakantie Madeira | Een drijvende bloementuin

Hortensia's, maar dan metershoog en veel uitbundiger dan we ze van onze tuinen kennen. En oranje bougainville. We volgen een levada waar het water zachtjes doorheen kabbelt. Opeens buigt deze af en moeten we bukken om een paar meter door een lage tunnel te kunnen. Aan de andere kant klatert een waterval, het bos breekt open: de Atlantische Oceaan.Proef de sfeer van deze drijvende bloementuin.  MEER WANDELEN >>


Wandelreis met bagagevervoer in verschillende accommodaties

Dagelijks vertrek | 8 dagen (verlenging mogelijk)