Algarve combinatiereis berg- en kustroute

De Algarve is een bekende vakantiebestemming in het zuiden van Portugal. Wat deze bestemming zo geweldig maakt, is dat de Algarve voor iedereen wat in petto heeft. Het is een paradijs voor sporters, natuurliefhebbers, families en stelletjes. De Algarve heeft een ontzettend mooie lange kustlijn met stranden variërend van groot en druk tot kleine baaien waar u het gevoel heeft alleen op de wereld te zijn.Wat veel mensen echter niet weten is dat de Algarve naast de ontzettend mooie lange kustlijn, ook nog een schitterend berggebied heeft. Dit berggebied zit vol met oude dorpjes typerend voor de Algarve. In de Monchique bergen wordt de bekende Medronho drank gemaakt van de gelijknamige vrucht. Een lekkernij die je alleen in de Algarve vindt. De Algarve heeft een fantastisch klimaat waardoor u bijna iedere dag verzekerd bent van een zonnige dag. U zult duidelijk een verschil merken tussen west en oost. Deze fly-drive neemt u mee naar alle hoogtepunten van de Algarve; van het bekende Albufeira tot het rustige Cabo de São Vicente, en u overnacht in mooie boutique hotels tot schattige huisjes.

Reisprogramma in het kort

Dag 01 Aankomst luchthaven Faro - Sagres
Dag 02 Sagres - Cabo São Vicente - Sagres
Dag 03 Sagres - Vila do Bispo - Pedralva
Dag 04 Pedralva - Praia da Bodeira - Aljezur - Pedralva
Dag 05 Pedralva - Lagos - Monchique
Dag 06 Monchique - Monchique gebergte - Monchique
Dag 07 Monchique - Silves - Portimão
Dag 08 Portimão - Praia de Carvoeiro - Portimão
Dag 09 Portimão - Albufeira
Dag 10 Albufeira - Olhos de Agua - Albufeira
Dag 11 Albufeira - Alte
Dag 12 Alte
Dag 13 Alte - Loulé
Dag 14 Loulé
Dag 15 Loulé - São Brás de Alportel - Tavira
Dag 16 Bezoek Tavira
Dag 17 Tavira - Vila Nova de Cacela en omgeving - Tavira
Dag 18 Tavira - Pechão
Dag 19 Pechão - Fuseta - Olhão - Pechão
Dag 20 Pechão - vertrek luchthaven Faro

Nog meer zien?

Bekijk ook onze andere reizen:

Algarve

De Algarve is een bekende vakantiebestemming in het zuiden van Portugal. Wat deze bestemming zo geweldig maakt, is dat de Algarve voor iedereen wat in petto heeft. Het is een paradijs voor sporters, natuurliefhebbers, families en stelletjes. De Algarve heeft een ontzettend mooie lange kustlijn met stranden variërend van groot en druk tot kleine baaien waar u het gevoel heeft alleen op de wereld te zijn. De Algarve heeft een fantastisch klimaat waardoor u bijna iedere dag verzekerd bent van een zonnige dag. U vindt hier een variatie aan landschappen. Droge uitgerekte stukken, die vervolgens in de zomer weer vol in bloei staan. De ruige kust in het westelijke gedeelte en de wat rustigere landschap met het Ria Formosa in het oostelijke gedeelte. U zult duidelijk een verschil merken tussen west en oost. Een nieuwe trend is vogel-spotten, waar de Algarve zeer geschikt voor is. Tot wel driehonderd verschillende vogelsoorten kunnen hier jaarlijks worden gespot.

Overnachtingen

2 nachten Mareta View Sagres
2 nachten Aldeia da Pedralva Pedralva
2 nachten Vilafoia Hotel Monchique
2 nachten Duas Quintas Portimão
2 nachten Portobay Falesia Albufeira
2 nachten Hotel Alte Alte
2 nachten Loulé Jardim Hotel Loulé
3 nachten Quinta do Caracol Tavira
2 nachten Quinta dos Poetas Pechão

Prijzen zijn per persoon; dagelijks vertrek.

Indien uw reis in verschillende periodes valt, wordt de reissom "pro rato" berekend.

Inbegrepen:

  • Overnachtingen o.b.v. logies/ontbijt.
  • Autohuur 19 x 24 uur cat. B, vb. Hyundai Getz/AC/4DRS (indien u kiest voor een vroege vlucht heen en een late vlucht terug, dan komt er 1 huurdag bij i.v.m. de 24-uurs regeling).

Niet inbegrepen:

  • Vliegreis naar de Algarve
  • Boekingskosten € 35,- per boeking.
  • Reis- en/of annuleringsverzekering (optioneel).

Extra informatie over de autohuur:

  • Een creditcard op naam van de bestuurder is verplicht.
  • Een andere categorie tegen een meerprijs is mogelijk.
  • De bestuurder dient minimaal 1 jaar in het bezit te zijn van een in Europa geldig rijbewijs (een Nederlands of Belgisch rijbewijs is dus voldoende).
  • De bestuurder dient minimaal 24 jaar te zijn. Is de bestuurder onder de 24 jaar, neemt u dan contact met ons op. Wij zullen dan uitkijken naar een ander verhuurbedrijf.

Naar boven