Vakantie in Griekenland Veelzijdige bestemming!

De Grieken hebben maar één woord voor zowel vreemdeling als gast: filoxenia.

Fly & drives in Griekenland

Onbezorgd rondreizen op uw vakantie in Griekenland. Huurauto en hotels zijn geregeld. Bijvoorbeeld over de Peloponnesos waar de bekendste archeologische oudheden van Griekenland liggen. Wij kozen voor u de kleinschalige hotelletjes, waar veelal de eigenaar ook uw gastheer is. Plaatsen waar u nog contact heeft met de lokale bevolking en die u zelf nooit gevonden zou hebben! Uiteraard maken we uw reis zo nodig precies op maat. MEER FLY DRIVES>>

Eiland Hoppen in Griekenland

De witte huisjes, het kristalheldere water, prachtige stranden, gezellige terrasjes aan zee met een altijd verkoelend briesje en natuurlijk het altijd lekkere Griekse eten. Het zijn zomaar wat kwalificaties van de vele eilanden die Griekenland rijk is. Eilanden die uw vakantie in Griekenland onvergetelijk zullen maken. Flex Travel biedt u een rijke variatie aan Eiland Hopping Programma's (8, 12 of 15 dagen of aangepast aan uw wensen). Ervaar het zelf eens! MEER EILAND HOPPEN>>

Een heerlijk land waar mensen vaak naar teruggaan. Logisch want een vakantie in Griekenland is niet alleen voor de liefhebber van zon en strand, maar ook voor diegene die geïnteresseerd is in natuur, oudheid en cultuur.

Een vakantie in Griekenland betekent genieten. Genieten van een veelzijdig land met vele mogelijkheden voor iedereen. Eiland Hopping vakanties voor wie wil rondreizen over de vele eilanden. Fly drive vakanties voor wie met een huurauto Griekenland wil verkennen en het land en z'n cultuur echt wil ontdekken, Overnachten in een klein authentiek hotel en eten in een Griekse taverna. Lekker cultuur snuiven in Athene en je even wanen in de Griekse oudheid. Athene is overigens ook een prima bestemming voor een lekker weekendje weg.

Tips en ideeën:

Het is mogelijk om de rondreizen nog te verlengen of naar uw eigen smaak aan te passen, bijvoorbeeld in Athene. Mocht u daar toch zijn, vergeet dan niet een bezoek te brengen aan de Acropolis en het bijbehorende museum met z'n opvallende architectuur. Vlakbij zijn trouwens leuke restaurantjes en cafés waar de Grieken uw gastvrij zullen begroeten. Ook leuk: een fietstocht door het centrum met Nederlandse gids. Je ziet ineens zoveel meer. Bel of mail ons voor meer informatie.