Skip to main content

Reisschema in het kort

Dag 01 Aankomst - Malaga - Ronda
Dag 02 Ronda - Sevilla
Dag 03 Sevilla
Dag 04 Sevilla - Córdoba
Dag 05 Córdoba
Dag 06 Córdoba - Granada
Dag 07 Granada
Dag 08 Granada - Malaga - vertrek

DAG 01 AANKOMST - MALAGA - RONDA

Malaga - Ronda 115 km. Na aankomst zet u koers naar de mondaine badplaats Marbella. Na een bezoekje aan de Plaza de Naranjos, een stadsplein omringd door geurige sinaasappelbomen, reist u door het mooie berglandschap naar Ronda. Vanwege de bijzondere ligging en vele monumenten geldt de stad als een van de mooiste witte plaatsen van Andalusië. Een diep ravijn verdeelt de stad in een Moors en een Christelijk deel. Aan beide zijden van de kloof staan de "casas colgadas, (hangende huizen) die op de rand van de steile rotswand staan.

DAG 02 & 03 SEVILLA

Ronda - Sevilla 163 km, Langs diverse pittoreske witte dorpjes en de sherry stad Jerez de la Frontera reist u naar Sevilla. De gastvrije stad herbergt een veelheid aan imposante monumenten die ontdekt móeten worden. Het kloppend hart is de oude wijk Barrio Santa Cruz waar ook de enorme kathedraal met Giralda toren en het Real Alcazar paleis gesitueerd zijn.

DAG 04 & 05 CÓRDOBA

Sevilla - Córdoba 133 km. Córdoba is de volgende parel die u gaat bezoeken. Als hoofdstad van Al-Andalus maakte de stad in de 10e en 11e eeuw een enorme bloeitijd door en werd de Mezquita, na Mekka, de grootste moskee ter wereld. Middenin de moskee ligt een kathedraal, gebouwd door de katholieke koningen Ferdinand en Isabel. De meeste bezienswaardigheden liggen rond de Mezquita en in de sfeervolle oude joodse wijk La Juderia. Bezoek ook het imposante Alcazar
Real en de bekende patios vol met bloeiende planten.

DAG 06 & 07 GRANADA

Córdoba - Granada 180 km. Na het ontbijt rijdt u door een golvend landschap met miljoenen olijfbomen en kleine witte dorpen naar Granada. Vanuit de verte kunt u de toppen van de Sierra Nevada met aan haar voeten het Alhambra paleis al zien liggen. Niets doet de schitterende pracht vermoeden die u binnen de muren van deze paleisstad aantreft. Op de bovenste helling van het Alhambra ligt het zomerpaleis met waterpartijen.

DAG 08 GRANADA - MALAGA - VERTREK

Granada - Malaga 150 km. Leuk is een bezoek te brengen aan de stad Malaga. In het oude centrum dat geheel wandelgebied is kunt u diverse Musea bezoeken; Het Picasso museum, het Thyssen Museum, het Russisch museum en het Pompidou zijn de highlights. Ook is het heerlijk slenteren door de binnenstad met haar gezellige steegjes en de havenpromenade Muelle Uno.

  3-sterren 4-sterren
1 nacht Ronda Hotel Polo Hotel El Poeta de Ronda
2 nachten Sevilla Hotel Amadeus Hotel Pasarela
2 nachten Córdoba Hacienda Posada de Vallina Hotel Alfaros
2 nachten Granada Hotel Monasterio de los Basilios Hotel Barcelo Occidental
Prijzen zijn per persoon (op basis van 2 personen); dagelijks vertrek.EXCLUSIEF vliegreis Malaga. Indien uw reis in verschillende periodes valt, wordt de reissom "pro rato" berekend.
Vertrek in januari t/m maart april t/m juni juli t/m september oktober t/m december  
3* hotels vanaf € 420,-- vanaf € 505,-- vanaf € 490,-- vanaf € 520,--  
4* hotels vanaf € 490,-- vanaf € 640,-- vanaf € 570,-- vanaf € 660,--  

Prijzen per persoon

 • Prijzen zijn altijd per persoon (op basis van 2 personen) tenzij ander aangegeven
 • Dagelijks vertrek mogelijk.  
 • Indien uw reis in verschillende periodes valt, wordt de reissom "pro rato" berekend

Inbegrepen Fly en drive vakanties

 • Overnachtingen o.b.v. logies/ontbijt.
 • Autohuur  cat. B, vb. Opel Corsa/AC/4DRS

Niet inbegrepen

 • Vliegreis. Wij zoeken voor u de voordeligste vlucht. Zelf boeken kan ook.
 • Boekingskosten €. 35,- per boeking (afwijkingen €. 45,-).
 • Reis- en/of annuleringsverzekering (optioneel).Belangrijk: Een reisverzekering is tijdens deze reis verplicht! Deze hoeft u niet via Flex Travel te boeken, maar deze dient wel afgesloten te zijn.
 • Bijdrage Calamiteitenfonds Reizen €. 2,50 (verplicht) 

Extra informatie over de autohuur

 • Een creditcardop naam van de hoofdbestuurder is verplicht. Anders krijgt u de auto niet mee. Hoofdboeker is automatisch hoofdbestuurder tenzij u dat anders aan ons doorgeeft.
 • Een andere categorie dan genoemde categoriën is tegen een meerprijs bijna altijd mogelijk.
 • De bestuurder dient minimaal 1 jaar in het bezit te zijn van een in Europa geldig rijbewijs (een Nederlands of Belgisch rijbewijs is dus voldoende). 
 • De bestuurder dient minimaal 23 jaar en in sommige gevallen 25 jaar te zijn.
 • In sommige landen/bij sommige autoverhuurders is de max. leeftijd van de bestuurder 70 jaar.