Skip to main content

Cultuur en Historie op Terceira

Tijdens dit programma overnacht u in Quinta do Espirito Santo. Dit authentieke landhuis is geclassificeerd als historisch monument. De ideale accommodatie om u  kennis te laten maken met de historie en de cultuur van Terceira. U wordt welkom geheten door Dr. Francisco Maduro - Dias, de eigenaar van de Quinta, die bovendien is afgestudeerd in geschiedenis u dus van alles kan leren

Reisschema in het kort

Dag 01Aankomst Terceira
Dag 02Halve dag tour door Angra do Heroismo
Dag 03Inleveren van de auto en vertrek

Overnachtingen (indien vol dan gelijkwaardig alternatief):

Inclusief/Exclusief

Prijzen per persoon

 • Prijzen zijn altijd per persoon (op basis van 2 personen) tenzij ander aangegeven
 • Dagelijks vertrek mogelijk.  
 • Indien uw reis in verschillende periodes valt, wordt de reissom "pro rato" berekend

Inbegrepen bij Cultuur en historie op Terceira

 • Accommodatie o.b.v. logies/ontbijt
 • Één diner inclusief drinken
 • Meet & Greet op de luchthaven van Terceira
 • Autohuur 3 x 24 uur categorie B (unlimited km volgens programma, CDW plus tax, airport delivery fee)
 • Halve dag tour Angra do Heroismo inclusief toegang tot drie musea
 • Tijd met de gastheer om de boerderij de bezoeken
 • Symbolische bijdrage (€1,--) aan mileuorganisaties

 

 

Niet inbegrepen

 • Vliegreis. Wij zoeken voor u de voordeligste vlucht. Zelf boeken kan ook.
 • Boekingskosten €. 35,- per boeking (afwijkingen €. 45,-).
 • Reis- en/of annuleringsverzekering (optioneel).Belangrijk: Een reisverzekering is tijdens deze reis verplicht! Deze hoeft u niet via Flex Travel te boeken, maar deze dient wel afgesloten te zijn.
 • Bijdrage Calamiteitenfonds Reizen €. 2,50 (verplicht) 

Uitgebreide reisschema

Dag 01 - Aankomst Terceira
Meet & Greet op de luchthaven van Terceira door de reisorganisatie. Zij overhandigen u verdere informatie van de reis en helpen u met het ophalen van de huurauto.
Dag 02 - Terceira
In de morgen maakt u samen met Dr. Francisco Maduro een tour door de historische stad Angro do Heroismo. U passeert de highlights van de stad, dat al sinds 1983 op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staat. Tijdens de tour maakt u een stop bij het museum van Angra do Heroismo, "The Gardens of the Duke of Terceira", het oude centrum, een bezoek aan het stadhuis, bezoek aan paleis Capitaes and de kathedraal. Verder zult u the Bettencourt Palace zien en het klooster van São Gonçalo. In de middag heeft u de tijd om de rest van het eiland te ontdekken. 's Avonds dineert u bij op de Quinta met een huisgemaakt gerecht.
Dag 03 - Terceira
Inleveren van de auto en vertrek.

Overnachtingen

2 nachtenQuinta do Espirito Santo

Beschrijving van de accommodaties

Cultuur en historie op Terceira

Tijdens dit programma overnacht u in Quinta do Espirito Santo. Dit authentieke landhuis is geclassificeerd als historisch monument en dus een ideale accommodatie om u deze drie dagen kennis te laten maken met de historie en de cultuur van Terceira. U wordt van harte welkom geheten door Dr. Francisco Maduro - Dias, de eigenaar van de Quinta. Dr. Francisco Maduro is afgestudeerd in geschiedenis en kan u van alles leren. Hij zal u een rondleiding geven door de historische stad Angra do Heroismo, op de Werelderfgoedlijst van UNESCO, en 's avonds dineert u in de Quinta. Een ideale trip om de traditie van Terceira te ontdekken en kennis te maken met de lokale bevolking.

Wij raden u aan om dit programma te boeken in combinatie met een ander programma, of een vakantie op de Azoren. Het verlengen van dit programma is natuurlijk altijd mogelijk.