Skip to main content

Quinta de São Gonçalo | Funchal

Authentieke quinta met 5 kamers in Funchal. Weg van de toeristische drukte, maar dicht genoeg om te lopen naar het centrum. Quinta São Gonçalo heeft een spectaculair uitzicht over de zee, het centrum van Funchal en de haven. Er is een grote tuin (3500 m² ) met tropische fruitbomen en spectaculair uitzicht op de zee, de baai van Funchal en de haven. Geniet van het licht van een Funchal avond. Terwijl u geniet van een drankje op het terras van de Quinta, zullen warmte, rust en vrede  je omringen. Quinta Sao Gonçalo is een prima alternatief voor hotels in Funchal.

Colina da Fajã | Fajã da Ovelha

Dit gezellige landhuis ligt in het dorpje Fajã da Ovelha aan de Zuid-West kust van Madeira. Het hotel werd geheel gerenoveerd en beschikt over 8 twee-persoons kamers en een junior suite, een (selfservice)bar, bibliotheek en een lounge  In dit hotel kunt u echt ontspannen en genieten van de rust en het zachte geruis van de Levada Nova, die langs het hotel stroomt. Vlakbij liggen trouwens de beroemde watervallen van Rabaçal. Vanaf het terras en het zwembad heeft u een panoramisch uitzicht op de Atlantische Oceaan.

Quinta do Arco | Arco de São Jorge

Quinta do Arco is een resort met een 18 vrijstaande villa's. Tussen de villa's staan prachtige subtropische fruitbomen zoals avocado peer, banaan, vijgen en sinaasappelen. Op het terrein van Quinta hebben ook de oude wijnpersen hun plaats gekregen. Bijzonder is echter de grote collectie rozen, absoluut uniek in Portugal. Een ware symfonie van kleuren en geuren. Zeg vaarwel tegen de drukte! U gaat slapen met het 'geluid van de stilte' en wordt wakker het getjilp van vogels. Een onvergetelijke ervaring: de charme van het platteland op een echt uitzonderlijke plek, omgeven door de natuur en rust.