Ga eens naar de plekken waar anderen niet komen. Bijvoorbeeld naar deze Romeinse brug met watermolen in Noord - Portugal. Azoren - Walvissen en Dolfijnen van dichtbij bekijken. Landhuis in Noord-Portugal. Zwemt u binnenkort in dit zwembad? Madeira, verrassend eiland en wandelparadijs

Ga eens naar de plekken waar anderen niet komen.

Lekker nazomeren in Portugal

De grootste drukte ligt weer achter ons. Nu is het tijd om lekker te gaan nazomeren in Zuid-Europa. Denk daarbij bijvoorbeeld eens aan Portugal. Dat land heeft zoveel meer te bieden. Het begint al op minder dan 10 km. van de kust; verstilde (berg)dorpen, prachtige landhuizen en kastelen. Een land vol van cultuur en tradities. Wij brengen u onder in kleinschalige hotelletjes of juist in één van de imposante pousadas of  in landhuizen, quinta's  en casa's waar de eigenaar ook gelijk uw gastheer is. Hun huis; uw thuis! 

Flex Travel ontwikkelde het afgelopen jaren een aantal nieuwe fly-drive reizen en ook dit jaar staan de onwikkelingen niet stil. Uiteraard zijn uw suggesties van harte welkom. Tenslotte maken we al deze mooie reizen voor u!
Veel reisplezier toegewenst! Rob de Vries (directeur)

 

Fly drive Portugal
Klassieke rondreis

 

Fly drive Portugal
Pousada rondreis

Al jaren de absolute topper! Ontdek het klassieke Portugal met een fly drive van Porto naar Lissabon. U maakt kennis met het roemrijke verleden van dit prachtige land en z'n bewoners. U bezoekt beroemde steden die al in de romeinse tijd ontstonden. Een perfecte kennismaking met dit land en z'n vriendelijke bevolking.

 

Deze rondreis gaat langs de mooiste en luxe hotels van Portugal; de pousadas. Veelal van oorsprong kloosters, landhuizen en kastelen. Ze hebben gemeen dat ze liggen op mooie, rustieke en historische locaties. Trefwoorden:  kleinschaligheid, hoge kwaliteit en persoonlijke service. U maakt kennis met de lokale keuken en -tradities.

     

Fly drive Madeira
Villa's & Quintas

 

Eilandhoppen Azoren
3-Eilandentour

Ontdek waarom men dit het bloemeneiland noemt. Geniet van het subtropische klimaat en de adembenemende uitzichten of de fantastische wandelpaden langs de 1400 km. aan levada's. Een paradijs voor wandelaars maar ook voor 'bird watchers' want ook voor wandelaars, vogelaars en natuurliefhebbers is er veel te zien. 

 

De Azoren bezoeken is een stukje verloren paradijs terugvinden! Prachtige lagunes en bergtoppen, verbazingwekkende uitkijkpunten over land en zee en diepe groenige kraters van uitgebluste vulkanen.
De Azoren zijn ook dé vakantie plek om te duiken, vogels te observeren, walvissen te kijken of om te zwemen met Dolfijnen.

     

U of uw partner 55+ ? Profiteer van de aantrekkelijke kortingen.

Onze top 5 reizen

Noord Portugal, Ponta da Barca

Top 5: Fly drive's in Portugal

Portugal heeft prachtige standen, maar u ondekt het land pas goed als u er rondrijdt. Wij hebben een aantal verschillende fly drive's voor u samengesteld: de klassieke rondreis om het Portugal van weleer te ondekken. Vorstelijk slapen in oude kastelen en kloosters met onze pousadarondreis en Portugal als wijnland ontdekken met de wijnroute of de wijn-wandelreis.

Andalusie, Bloemenvenster

Top 5: Fly drive's Spanje

Bijzondere fly drive's in Spanje voor u uitgezet om per auto kennis te maken met een aantal aspecten van dit prachtige land. In Andalusië maar nu ook in het midden en noorden van Spanje.
U overnacht in comfortabele hotels en overdag geniet u van de vrijheid die deze reisvorm u biedt.  Uiteraard kunt u alle rondreizen verlengen of zelfs inkorten.

Madeira

Top 5: Fly drive of een wandelvakantie op Madeira.

Ontdek waarom men dit subtropische eiland het bloemeneiland noemt. Een eiland met adembenemende uitzichten en fantastische wandelpaden langs de 1400 km aan levada's. Een paradijs voor wandelaars. Bent u toe aan ontspanning, verwennerij, verwondering en avontuur?  Dit is het eiland waar u het allemaal kunt vinden!

Santorini

Top 5: Eilandhopping

Wie kent de foto's niet van de witte huisjes op zonovergoten eilanden? Het ultieme 'Griekenland-gevoel'.  We hebben op de Cycladen maar liefst 5 varianten en voor wie het allemaal gezien heeft is er ook nog de Saronische golf.  Want het moet gezegd worden: elk eiland heeft zo z'n eigen karakter.

 Athene, Acropolis, Parthenon

Top 5: Fly drive's in Griekenland.

Een fly drive in Griekenland: Peloponnessos, een Grand-tour maar ook door het noorden; zeker niet minder interessant! Natuurparken, archeologische sites, Byzantijnse monumenten en pittoreske dorpjes zorgen ervoor dat een fly drive door dit gedeelte van Griekenland een onvergetelijke reis wordt! 

Banner Facebook

 

Klik hier als deze nieuwsbrief onleesbaar is

Flex TravelSpecialist in maatwerk

ANVR logo

Lid van de ANVR;
Uw garantie voor kwaliteit!

SGR logo Aangesloten bij de SGR;
Uw financiele zekerheid!
Travelstars logo Lid van de vereniging van ge-
specialiseerde reisorganisaties;
Uw garantie op kennis van zaken!


Email: info@flextravel.nl

Website: http://www.flextravel.nl

Tel: 015-2132250
van Gaalenlaan 2, NL-2613EC Delft