De nieuwe website van Flex Travel

Geschikt voor Desktop, Tablet of Mobiel

Beste  [name]

Daar is hij dan: onze geheel vernieuwde website. Full Responsive, d.w.z. geschikt voor uw bureaucomputer, tablet of mobiele telefoon. Maar vooral een bron van inspiratie voor u volgende vakantie.
Ook de opzet en naviagatie is aangepakt waardoor u nog gemakkelijker uw weg kunt vinden. Mocht dat desondanks toch niet lukken dan zit er ook een ingebouwde zoekfunctie op. Gewoon direct op de home-page; wel zo makkelijk. En trouwens, bellen of emailen mag natuurlijk ook altijd.
 

De nieuwe website van Flex Travel

 
 

Flex Travel ontwikkelde het afgelopen jaar ook een aantal nieuwe fly-drive reizen en ook dit jaar staan de onwikkelingen niet stil. Uiteraard zijn uw suggesties over het gebruik van d website of over onze reizen van harte welkom. Tenslotte maken we al deze mooie reizen voor u!
Veel reisplezier toegewenst! Rob de Vries (directeur)


U of uw partner 55+ ?   Profiteer van de aantrekkelijke kortingen.

De meest geboekte reizen bij Flex Travel:

Athene, Acropolis, Parthenon

Top 5: Fly drive's in Griekenland.

Een fly drive in Griekenland: Peloponnessos, een Grand-tour maar ook door het noorden; zeker niet minder interessant! Natuurparken, archeologische sites, Byzantijnse monumenten en pittoreske dorpjes zorgen ervoor dat een fly drive door dit gedeelte van Griekenland een onvergetelijke reis wordt! 
Noord Portugal, Ponta da Barca

Top 5: Fly drive's in Portugal

Portugal heeft prachtige stranden, maar u ondekt het land pas goed als u er rondrijdt. Wij hebben een aantal verschillende fly drive's voor u samengesteld: de klassieke rondreis om het Portugal van weleer te ondekken. Vorstelijk slapen in oude kastelen en kloosters met onze pousadarondreis en Portugal als wijnland ontdekken met de wijnroute of de wijn-wandelreis.

Andalusie, Bloemenvenster

Top 5: Fly drive's Spanje

Bijzondere fly drive's in Spanje voor u uitgezet om per auto kennis te maken met een aantal aspecten van dit prachtige land. In Andalusië maar nu ook in het midden en noorden van Spanje.
U overnacht in comfortabele hotels en overdag geniet u van de vrijheid die deze reisvorm u biedt.  Uiteraard kunt u alle rondreizen verlengen of zelfs inkorten.

Madeira

Top 5: Fly drive of een wandelvakantie op Madeira.

Ontdek waarom men dit subtropische eiland het bloemeneiland noemt. Een eiland met adembenemende uitzichten en fantastische wandelpaden langs de 1400 km aan levada's. Een paradijs voor wandelaars. Bent u toe aan ontspanning, verwennerij, verwondering en avontuur?  Dit is het eiland waar u het allemaal kunt vinden!

Santorini

Top 5: Eilandhopping

Wie kent de foto's niet van de witte huisjes op zonovergoten eilanden? Het ultieme 'Griekenland-gevoel'.  We hebben op de Cycladen maar liefst 5 varianten en voor wie het allemaal gezien heeft is er ook nog de Saronische golf.  Want het moet gezegd worden: elk eiland heeft zo z'n eigen karakter.

   

Banner Facebook

 

Klik hier als deze nieuwsbrief onleesbaar is

Flex TravelSpecialist in maatwerk

ANVR logo

Lid van de ANVR;
Uw garantie voor kwaliteit!

SGR logo Aangesloten bij de SGR;
Uw financiele zekerheid!
Travelstars logo Lid van de vereniging van ge-
specialiseerde reisorganisaties;
Uw garantie op kennis van zaken!


Email: info@flextravel.nl

Website: http://www.flextravel.nl

Tel: 015-2132250
van Gaalenlaan 2, NL-2613EC Delft