Griekenland, maar dan anders
Ga eens naar de plekken waar anderen niet komen

60% van de toeristen zit op de bekende vakantieplaatsen in Griekenland.  Bij Flex Travel kunt u het andere, het echte Griekenland ervaren..........

U kent ze misschien van televisie: de drukke badplaatsen op Kreta zoals Chersonissos en Malia. Iedere avond feest tot in de kleine uurtjes. Wilt u dat, dan kunt u prima terecht bij de grote webaanbieders. Bij ons zult u dat niet vinden. Wij brengen u onder in kleinschalige hotelletjes waar de eigenaar meestal ook gelijk uw gastheer is. Grieken die trots zijn op hun culturele erfgoed. Waar u, zittend op een terrasje, kunt genieten van de echte Griekse keuken.

Flex Travel ontwikkelde het afgelopen jaar een aantal nieuwe fly-drive reizen en ook dit jaar staan de onwikkelingen niet stil. Uiteraard zijn uw suggesties van harte welkom. Tenslotte maken we al deze mooie reizen voor u!
Veel reisplezier toegewenst! Rob de Vries (directeur)

 

Fly drive Griekenland
Noord Griekenland

 

Fly drive Griekenland
Grand Tour Griekenland

Het noorden van Griekenland is weliswaar minder bekend dan de Peloponnesos in het zuiden, maar zeker niet minder interessant! Natuurparken, archeologische sites, Byzantijnse monumenten en pittoreske dorpjes zorgen ervoor dat een tocht per auto door dit gedeelte van Griekenland een onvergetelijke reis wordt!

 

In de Peloponnesos verkent u vele archeologische opgravingen, de ruige Mani, de zandstranden in het westen en Olympia.  Vanuit de immens diepe Vikos kloof gaat u naar de tot de hemel reikende Meteora kloosters. Tot slot voert een prachtige rit  langs het Plastira meer u weer naar Athene waar u nog een aantal dagen verblijft.

     

Fly drive Griekenland
West Kreta

 

Eilandhoppen Griekenland
Authentiek Cycladen

Vind volledige rust in Axos. Geniet van de weidse natuur vanuit een heerlijk zwembad. Maak een boottochtje naar Loutro, waar de tijd lijkt stil te staan en je niet met de auto kunt komen, en lunch in een taverne bij een baai met kristalhelder water. Bergen, zee, bijzondere  mensen maken deze reis tot een alle zintuigen prikkelende ervaring.

 

Eilandhoppen tussen twee karakteristieke Cycladen eilanden die nog niet zijn overspoeld door het massa-toerisme. Op de Griekse eilanden Andros en Tinos vindt u helderwitte huisjes, azuurblauwe baaien en veel 'couleur locale'. Voor een wonderschone ervaring op twee ruige en authentieke Griekse eilanden!

     

 

Op onze website vindt u ook diverse videos van Griekenland

De meest geboekte reizen in het afgelopen jaar:

Athene, Acropolis, Parthenon

Top 5: Fly drive's in Griekenland.

Een fly drive in Griekenland: Peloponnessos, een Grand-tour maar ook door het noorden; zeker niet minder interessant! Natuurparken, archeologische sites, Byzantijnse monumenten en pittoreske dorpjes zorgen ervoor dat een fly drive door dit gedeelte van Griekenland een onvergetelijke reis wordt! 
Noord Portugal, Ponta da Barca

Top 5: Fly drive's in Portugal

Portugal heeft prachtige standen, maar u ondekt het land pas goed als u er rondrijdt. Wij hebben een aantal verschillende fly drive's voor u samengesteld: de klassieke rondreis om het Portugal van weleer te ondekken. Vorstelijk slapen in oude kastelen en kloosters met onze pousadarondreis en Portugal als wijnland ontdekken met de wijnroute of de wijn-wandelreis.

Andalusie, Bloemenvenster

Top 5: Fly drive's Spanje

Bijzondere fly drive's in Spanje voor u uitgezet om per auto kennis te maken met een aantal aspecten van dit prachtige land. In Andalusië maar nu ook in het midden en noorden van Spanje.
U overnacht in comfortabele hotels en overdag geniet u van de vrijheid die deze reisvorm u biedt.  Uiteraard kunt u alle rondreizen verlengen of zelfs inkorten.

Madeira

Top 5: Fly drive of een wandelvakantie op Madeira.

Ontdek waarom men dit subtropische eiland het bloemeneiland noemt. Een eiland met adembenemende uitzichten en fantastische wandelpaden langs de 1400 km aan levada's. Een paradijs voor wandelaars. Bent u toe aan ontspanning, verwennerij, verwondering en avontuur?  Dit is het eiland waar u het allemaal kunt vinden!

Santorini

Top 5: Eilandhopping

Wie kent de foto's niet van de witte huisjes op zonovergoten eilanden? Het ultieme 'Griekenland-gevoel'.  We hebben op de Cycladen maar liefst 5 varianten en voor wie het allemaal gezien heeft is er ook nog de Saronische golf.  Want het moet gezegd worden: elk eiland heeft zo z'n eigen karakter.

   

Banner Facebook

 

Flex TravelSpecialist in maatwerk

ANVR logo

Lid van de ANVR;
Uw garantie voor kwaliteit!

SGR logo Aangesloten bij de SGR;
Uw financiele zekerheid!
Travelstars logo Lid van de vereniging van ge-
specialiseerde reisorganisaties;
Uw garantie op kennis van zaken!


Email: info@flextravel.nl

Website: http://www.flextravel.nl

Tel: 015-2132250
Spoorsingel 58, NL-2613BA Delft