Klik hier als deze nieuwsbrief onleesbaar is

 

De ontwikkelingen gaan door:
Nieuwe Reizen bij
Flex Travel

Flex Travel ontwikkelde vorig jaar een aantal nieuwe reizen en ook dit jaar staan de onwikkelingen niet stil. Op stapel staan een rondreis lang de Douro (Noord -Portugal), rondom Valencia (Spanje) en een wijnreis Noord-Griekenland. Uiteraard zijn uw suggesties van harte welkom. Tenslotte maken we al deze mooie reizen voor u!

Veel reisplezier in het komende jaar.
Rob de Vries (directeur)

Pousadas de Portugal

Fly drive Portugal | Pousada rondresi Alentejo

Met deze fly-drive ontdekt u de veelzijdigheid van de Alentejo en streek ten noorden van de Algarve. U vindt er eindeloze vlakten, een wilde kust en eengroen landschap met vele kurkbomen en olijfbomen die typerend zijn voor deze regio.
Deze rondreis gaat langs de mooiste en luxe hotels van de Alentejo: de Pousdas van Portugal

De Pousadas zijn meestal kloosters, landhuizen of kastelen die omgebouwd zijn tot hotels. Ze hebben allen gemeen dat ze liggen op de mooiste, vaak rustieke en historische, locaties. Door hun kleinschaligheid bieden ze een hoge kwaliteit en persoonlijke service.

Fly drive Portugal | Wijnroute Noord-Portugal

Noord-Portugal staat mede bekend vanwege de heerlijke wijn die hier geproduceerd word.

Deze rondreis neemt u mee naar twee wijngebieden; het Dourogebied en de Vinho Verde. Het Dourogebied dankt zijn bekendheid vooral aan de Port.

De regio Vinho Verde is het grootste wijngebied van Portugal.  U rijdt door prachtige landschappen heen en overnacht in Solares (typisch Portugese landhuizen). Om de reis mooi af te sluiten eindigt u met een overnachting in de historische stad Porto.
   

Fly drive Spanje | Culinair Avontuur Noord-Spanje

Niet helemaal nieuw maar wel een reis waar we extra trots op zijn. Een bijzonder reis die we nog even een extra vermelding waard vinden waard.

Het vriendelijke groene noorden van het Iberisch Schiereiland wordt door velen gezien als één van de meest verrassende streken van Spanje.

Dit gebied wordt ook wel de “keuken” van Spanje genoemd want nergens kun je zo lekker eten als hier waar de meeste top-restaurants (1- of meer Michelin sterren) van het gehele land liggen! Cultuur liefhebbers komen ook volop aan hun trekken op deze bijzondere reis en kunnen onder meer hun hart ophalen in het Guggenheim museum.
 

De meest geboekte reizen in 2013 waren:

Athene, Acropolis, Parthenon

Top 5: Fly drive's in Griekenland.

Een fly drive in Griekenland: Peloponnessos, een Grand-tour maar ook door het noorden; zeker niet minder interessant! Natuurparken, archeologische sites, Byzantijnse monumenten en pittoreske dorpjes zorgen ervoor dat een fly drive door dit gedeelte van Griekenland een onvergetelijke reis wordt! 
Noord Portugal, Ponta da Barca

Top 5: Fly drive's in Portugal

Portugal heeft prachtige standen, maar u ondekt het land pas goed als u er rondrijdt. Wij hebben een aantal verschillende fly drive's voor u samengesteld: de klassieke rondreis om het Portugal van weleer te ondekken. Vorstelijk slapen in oude kastelen en kloosters met onze pousadarondreis en Portugal als wijnland ontdekken met de wijnroute of de wijn-wandelreis.

Andalusie, Bloemenvenster

Top 5: Fly drive's Spanje

Bijzondere fly drive's in Spanje voor u uitgezet om per auto kennis te maken met een aantal aspecten van dit prachtige land. In Andalusië maar nu ook in het midden en noorden van Spanje.
U overnacht in comfortabele hotels en overdag geniet u van de vrijheid die deze reisvorm u biedt.  Uiteraard kunt u alle rondreizen verlengen of zelfs inkorten.

Madeira

Top 5: Fly drive of een wandelvakantie op Madeira.

Ontdek waarom men dit subtropische eiland het bloemeneiland noemt. Een eiland met adembenemende uitzichten en fantastische wandelpaden langs de 1400 km aan levada's. Een paradijs voor wandelaars. Bent u toe aan ontspanning, verwennerij, verwondering en avontuur?  Dit is het eiland waar u het allemaal kunt vinden!

Santorini

Top 5: Eilandhopping

Wie kent de foto's niet van de witte huisjes op zonovergoten eilanden? Het ultieme 'Griekenland-gevoel'.  We hebben op de Cycladen maar liefst 5 varianten en voor wie het allemaal gezien heeft is er ook nog de Saronische golf.  Want het moet gezegd worden: elk eiland heeft zo z'n eigen karakter.

   

Banner Facebook

 

Flex TravelSpecialist in maatwerk

ANVR logo

Lid van de ANVR;
Uw garantie voor kwaliteit!

SGR logo Aangesloten bij de SGR;
Uw financiele zekerheid!
Travelstars logo Lid van de vereniging van ge-
specialiseerde reisorganisaties;
Uw garantie op kennis van zaken!


Email: info@flextravel.nl

Website: http://www.flextravel.nl

Tel: 015-2132250
Spoorsingel 58, NL-2613BA Delft