Logeren in stijl.
De Pousadas en Paradores van Portugal en Spanje.

Verwen uzelf en uw partner en verblijf in de mooiste hotels van Spanje en Portugal.

De Pousadas van Portugal  en de Paradores van Spanje zijn een keten van luxe hotels die toerisme en cultuur feilloos weten te combineren. Deze speciale accomodaties zijn meestal kloosters, landhuizen of kastelen die omgebouwd zijn tot hotels. Ze hebben allen gemeen dat ze liggen op de mooiste, vaak rustieke en historische, locaties. Door hun kleinschaligheid bieden ze een hoge kwaliteit en persoonlijke service. Allen beschikken ze over een goede keuken waardoor u ook culinair niets te kort zult komen.

Flex Travel ontwikkelde het afgelopen jaar een aantal nieuwe fly-drive reizen en ook dit jaar staan de onwikkelingen niet stil. Uiteraard zijn uw suggesties van harte welkom.
Tenslotte maken we al deze mooie reizen voor u!
Veel reisplezier toegewenst!
Rob de Vries (directeur) 

Fly drive Spanje Portugal | Paradores & Pousadas  

Fly drive Portugal | Pousada rondreis Midden-Portugal

Deze reis combineert Spanje en Portugal, de Portugese Minho en het Spaanse Galicië, Paradores en Pousadas, Natuurparken, woeste kusten, zee en strand en steden als Porto en Santiago de Compostela.  U overnacht in de mooiste en luxe hotels van Spanje en Portugal.

 

Deze fly-drive langs de pousadas van Midden- Portugal is de meest geboekte bij Flex Travel.  U maakt maakt kennis met het roemrijke verleden van dit prachtige land en z'n vriendelijke bevolking. Er is een 8- en 15 daagse reis en we hebben een variant met 2 extra dagen in Lissabon.

     

Fly drive Spanje | Paradores Andalusië

  Fly drive Portugal | Pousada rondreis Alentejo

Tijdens deze fly drive komt u langs de hoogte-punten van Andalusië. In steden met klinkende namen als Córdoba en Granada kunt u uw hart ophalen aan indrukwekkende culturele beziens-waardigheden. U rijdt door natuurlandschappen met schilderachtig gelegen witte dorpen.

 

U ontdekt de veelzijdigheid van de Alentejo. Een streek ten noorden van de Algarve. U vindt er eindeloze vlakten, een wilde kust en een groen landschap met vele kurkbomen en olijfbomen, typerend voor deze regio, en uitgestrekte velden met druiven want dit is ook een bekende wijnstreek

     
 

Op onze website vindt u ook diverse videos van de Pousadas en de Paradores

De meest geboekte reizen vorig jaar:

Athene, Acropolis, Parthenon

Top 5: Fly drive's in Griekenland.

Een fly drive in Griekenland: Peloponnessos, een Grand-tour maar ook door het noorden; zeker niet minder interessant! Natuurparken, archeologische sites, Byzantijnse monumenten en pittoreske dorpjes zorgen ervoor dat een fly drive door dit gedeelte van Griekenland een onvergetelijke reis wordt! 
Noord Portugal, Ponta da Barca

Top 5: Fly drive's in Portugal

Portugal heeft prachtige standen, maar u ondekt het land pas goed als u er rondrijdt. Wij hebben een aantal verschillende fly drive's voor u samengesteld: de klassieke rondreis om het Portugal van weleer te ondekken. Vorstelijk slapen in oude kastelen en kloosters met onze pousadarondreis en Portugal als wijnland ontdekken met de wijnroute of de wijn-wandelreis.

Andalusie, Bloemenvenster

Top 5: Fly drive's Spanje

Bijzondere fly drive's in Spanje voor u uitgezet om per auto kennis te maken met een aantal aspecten van dit prachtige land. In Andalusië maar nu ook in het midden en noorden van Spanje.
U overnacht in comfortabele hotels en overdag geniet u van de vrijheid die deze reisvorm u biedt.  Uiteraard kunt u alle rondreizen verlengen of zelfs inkorten.

Madeira

Top 5: Fly drive of een wandelvakantie op Madeira.

Ontdek waarom men dit subtropische eiland het bloemeneiland noemt. Een eiland met adembenemende uitzichten en fantastische wandelpaden langs de 1400 km aan levada's. Een paradijs voor wandelaars. Bent u toe aan ontspanning, verwennerij, verwondering en avontuur?  Dit is het eiland waar u het allemaal kunt vinden!

Santorini

Top 5: Eilandhopping

Wie kent de foto's niet van de witte huisjes op zonovergoten eilanden? Het ultieme 'Griekenland-gevoel'.  We hebben op de Cycladen maar liefst 5 varianten en voor wie het allemaal gezien heeft is er ook nog de Saronische golf.  Want het moet gezegd worden: elk eiland heeft zo z'n eigen karakter.

   

Banner Facebook

 

Flex TravelSpecialist in maatwerk

ANVR logo

Lid van de ANVR;
Uw garantie voor kwaliteit!

SGR logo Aangesloten bij de SGR;
Uw financiele zekerheid!
Travelstars logo Lid van de vereniging van ge-
specialiseerde reisorganisaties;
Uw garantie op kennis van zaken!


Email: info@flextravel.nl

Website: http://www.flextravel.nl

Tel: 015-2132250
Spoorsingel 58, NL-2613BA Delft