Klik hier als deze nieuwsbrief onleesbaar is

 

zonnige vakanties in Zuid-Europa

Vakantie!

In Zuid-Europa schijnt de zon en wij hebben leuke vakanties
voor iedereen die eens lekker wil genieten.

Nieuw de zomer bij Flex Travel: Fly drive's op Kreta

Athene, Acropolis, Parthenon

Tip 1: Fly drive's in Griekenland.

Een fly drive in Griekenland: Peloponnessos, een Grand-tour maar ook door het noorden; zeker niet minder interessant! Natuurparken, archeologische sites, Byzantijnse monumenten en pittoreske dorpjes zorgen ervoor dat een fly drive door dit gedeelte van Griekenland een onvergetelijke reis wordt!  Nieuw dit jaar: Fly drive's Kreta. 
Noord Portugal, Ponta da Barca

Tip 2: Fly drive's in Portugal

Portugal heeft prachtige standen, maar u ondekt het land pas goed als u er rondrijdt. Wij hebben een aantal verschillende fly drive's voor u samengesteld: de klassieke rondreis om het Portugal van weleer te ondekken. Vorstelijk slapen in oude kastelen en kloosters met onze pousadarondreis en Portugal als wijnland ontdekken met de wijnroute of de wijn-wandelreis.

Andalusie, Bloemenvenster

Tip 3: Fly drive's Spanje

Bijzondere fly drive's in Spanje voor u uitgezet om per auto kennis te maken met een aantal aspecten van dit prachtige land. In Andalusië maar nu ook in het midden en noorden van Spanje.
U overnacht in comfortabele hotels en overdag geniet u van de vrijheid die deze reisvorm u biedt.  Uiteraard kunt u alle rondreizen verlengen of zelfs inkorten.

Madeira

Tip 4: Fly drive of een wandelvakantie op Madeira.

Ontdek waarom men dit subtropische eiland het bloemeneiland noemt. Een eiland met adembenemende uitzichten en fantastische wandelpaden langs de 1400 km aan levada's. Een paradijs voor wandelaars. Bent u toe aan ontspanning, verwennerij, verwondering en avontuur?  Dit is het eiland waar u het allemaal kunt vinden!

Santorini

Tip 5: Eilandhopping

Wie kent de foto's niet van de witte huisjes op zonovergoten eilanden? Het ultieme 'Griekenland-gevoel'.  We hebben op de Cycladen maar liefst 5 varianten en voor wie het allemaal gezien heeft is er ook nog de Saronische golf.  Want het moet gezegd worden: elk eiland heeft zo z'n eigen karakter.

Azoren, Sao Miquel, Sete Cidades

Tip 6: Azoren, 9 schatten in de Atlantische oceaan

Een stukje verloren paradijs terugvinden. Op de bergtoppen met verbazingwekkende uitkijkpunten over land en zee. In de diepe groenige kraters van uitgebluste vulkanen. In de opnieuw te ontdekken van rust en stilte. De Azoren zijn ook dé vakantie plek om te duiken, vogels te observeren, walvissen te kijken of om te zwemmen met dolfijnen.
   

Volgende
week:

Een nieuwe reis van Flex travel: De combinatiereis Noord-Portugal & Noord-Spanje met verblijf in pousadas & paradores. Met verblijf in o.a. Santiago de Compostela, Braganca en Porto.

Interesse? Vraag alvast informatie aan op info@flextravel.nl

Banner Facebook

Flex Travel

 
Specialist in maatwerk

ANVR logo

Lid van de ANVR;
Uw garantie voor kwaliteit!

SGR logo Aangesloten bij de SGR;
Uw financiele zekerheid!
Travelstars logo Lid van de vereniging van ge-
specialiseerde reisorganisaties;
Uw garantie op kennis van zaken!

Email: info@flextravel.nl
Website: http://www.flextravel.nl

Tel: 015-2132250
Spoorsingel 58, NL-2613BA Delft