Weer 4 Nieuwe Reizen

bij Flex Travel

 Fly drive Spanje | Culinair Avontuur

Het Noorden van Spanje, ook wel de “keuken”  van Spanje genoemd want nergens kun je zo lekker eten als hier. Cultuur- en natuurliefhebbers komen ook volop aan hun trekken op deze bijzondere reis en kunnen onder meer hun hart ophalen in het Guggenheim museum en in de bergen van de Picos de Europa.

Fly drive Portugal Spanje | Algarve & Andalusië

De Algarve & Andalusie. Allebei zeer populaire vakantiebestemmingen, maar deze fly-drive neemt u verder mee het land in. Zie meer van deze regio's dan alleen de beroemde badplaatsen. Ontdek de onbekende stukjes en laat u verrassen door de prachtig ongerepte natuur.

Fly drive Griekenland | Kreta

Ontdek het échte Kreta en beleef de warme Kretenzische cultuur. Bezoek een wijnlandgoed, doe mee met een workshop op het Lassithi plateau, relax op het zuidelijkste puntje van Europa en proef het pure bronwater in het Psiloritis gebergte. Een afwisselende rondreis vol verrassingen!

Fly drive Spanje Portugal | Paradores & Pousadas

Deze reis combineert Spanje en Portugal, de Portugese Minho en het Spaanse Galicië, Paradores en Pousadas, Natuurparken, woeste kusten, zee en strand en steden als Porto en Santiago de Compostela.  U overnacht in de mooiste en luxe hotels van Spanje en Portugal.

 De meest geboekte reizen bij Flex Travel:

Athene, Acropolis, Parthenon

Top 5: Fly drive's in Griekenland.

Een fly drive in Griekenland: Peloponnessos, een Grand-tour maar ook door het noorden; zeker niet minder interessant! Natuurparken, archeologische sites, Byzantijnse monumenten en pittoreske dorpjes zorgen ervoor dat een fly drive door dit gedeelte van Griekenland een onvergetelijke reis wordt! 
Noord Portugal, Ponta da Barca

Top 5: Fly drive's in Portugal

Portugal heeft prachtige standen, maar u ondekt het land pas goed als u er rondrijdt. Wij hebben een aantal verschillende fly drive's voor u samengesteld: de klassieke rondreis om het Portugal van weleer te ondekken. Vorstelijk slapen in oude kastelen en kloosters met onze pousadarondreis en Portugal als wijnland ontdekken met de wijnroute of de wijn-wandelreis.

Andalusie, Bloemenvenster

Top 5: Fly drive's Spanje

Bijzondere fly drive's in Spanje voor u uitgezet om per auto kennis te maken met een aantal aspecten van dit prachtige land. In Andalusië maar nu ook in het midden en noorden van Spanje.
U overnacht in comfortabele hotels en overdag geniet u van de vrijheid die deze reisvorm u biedt.  Uiteraard kunt u alle rondreizen verlengen of zelfs inkorten.

Madeira

Top 5: Fly drive of een wandelvakantie op Madeira.

Ontdek waarom men dit subtropische eiland het bloemeneiland noemt. Een eiland met adembenemende uitzichten en fantastische wandelpaden langs de 1400 km aan levada's. Een paradijs voor wandelaars. Bent u toe aan ontspanning, verwennerij, verwondering en avontuur?  Dit is het eiland waar u het allemaal kunt vinden!

Santorini

Top 5: Eilandhopping

Wie kent de foto's niet van de witte huisjes op zonovergoten eilanden? Het ultieme 'Griekenland-gevoel'.  We hebben op de Cycladen maar liefst 5 varianten en voor wie het allemaal gezien heeft is er ook nog de Saronische golf.  Want het moet gezegd worden: elk eiland heeft zo z'n eigen karakter.

   

Banner Facebook

 

Flex TravelSpecialist in maatwerk

ANVR logo

Lid van de ANVR;
Uw garantie voor kwaliteit!

SGR logo Aangesloten bij de SGR;
Uw financiele zekerheid!
Travelstars logo Lid van de vereniging van ge-
specialiseerde reisorganisaties;
Uw garantie op kennis van zaken!


Email: info@flextravel.nl

Website: http://www.flextravel.nl

Tel: 015-2132250
Spoorsingel 58, NL-2613BA Delft