NIEUWSBRIEF JULI 2012 SPANJE SPECIAL

 

 

 


Spanje, fiesta alle dagen zon!

Wij hebben de leukste vakanties voor iedereen die eens lekker wil genieten.Fly drive Spanje | Paradores rondreis

De fly-drive langs de Paradores van Spanje is een veel geboekte reis bij Flex Travel.
De paradores zijn een bijzondere keten van hotels doordat ze veelal gevestigd zijn in kastelen, paleizen, oude kloosters of op bijzondere plekken zoals natuurgebieden. U maakt maakt kennis met het roemrijke verleden van dit ooit machtige koninkrijk land. Een waarlijk vorstelijk verblijf in Spanje

Klik hier voor meer informatie....
P.s. Flex Travel komt binnenkort met nog meer parador-rondreizen. Thans nog niet op de website maar al wel te boeken. Informeer naar de mogelijkheden.Fly drive Spanje | Romantisch Andalusië

Andalusië, in zuid Spanje, is één van de meest geliefde bestemmingen om rond te reizen en de schoonheid van het gebied op eigen gelegenheid te ontdekken. Een azuurblauwe zee, goudgele stranden en een schitterend achterland met een schat aan historie en cultuur en monumentale steden als Granada, Córdoba en Sevilla.
Voor deze reis hebben wij met zorg een aantal karakteristieke en romantische accommodaties geselecteerd. De historische gebouwen liggen in een schilderachtige omgeving.

Klik hier voor meer informatie....
Door het romantische karakter van de hotels is deze rondreis ook zeer geschikt als huwelijksreis

 

Fly drive Spanje | De Koningssteden van Andalusië

Met een fly drive langs de fraaie koningssteden van Andalusië, zuid Spanje, maakt u kennis met de vele facetten die deze streek te bieden heeft. In steden met klinkende namen als Sevilla, Córdoba en Granada kunt u uw hart ophalen aan indrukwekkende culturele bezienswaardigheden. Maar dit is ook een gebied van prachtige natuurlandschappen met schilderachtig gelegen witte dorpen als Ronda.
U verblijft tijdens deze mooie rondreis naar keuze in 3 of 4 sterren hotels. De 3 sterren hotels zijn charmante hotels die de sfeer van de streek uitstralen en de 4 sterren hotels zijn uiterst comfortabele hotels.

Klik hier voor meer informatie....

Fly drive Spanje | Cultuur & Natuur Midden Spanje

Burchten en kastelen, imposante kathedralen, interessante musea! Midden Spanje is rijk aan cultuur en natuur en hier vindt u een aantal van de mooiste en meest indrukwekkende steden van Spanje. De volledig in tact gebleven historische kernen van steden als Toledo, Cáceres, Salamanca en Segovia om er een aantal met naam te noemen, behoren dan ook tot het Werelderfgoed.
Voor deze reis hebben wij met zorg charmante en authentieke 3* hotels geselecteerd. Alle accommodaties zijn kleinschalig en stralen de sfeer van de streek uit.

Klik hier voor meer informatie....

Spanje | Wandelvakantie El Camino del Norte
De vergeten pelgrimsroute naar Santiago de Compostela

El Camino del Norte, of wel de noordelijke pelgrimsroute loopt door het Prinsdom van Asturië. Tussen het bergland en de kust ligt een lieflijk groen glooïend heuvellandschap met authentieke dorpjes en lieftallige pre-romaanse kerkjes, een architectuur die nagenoeg alleen in Asturië te vinden is. U overnacht in sfeervolle landelijk gelegen accommodaties. Terwijl uw bagage wordt vervoerd, wandelt u met behulp van ingetekende routekaarten en wandelinstructies gemiddeld 15 km (20 km langere versie) per dag.

Klik hier voor meer informatie..... 

Nog veel meer in Spanje..........

Spanje heeft prachtige standen, je kunt er goed windsurfen, fietsen of wandelen
Spanje heeft mooie steden. In Barcelona of Madrid is heel veel te beleven, ook met kinderen!
Spanje heeft een rijke geschiedenis en vele tradities.

Spanje heeft prachtige wijnen in b.v. de Rioja, Navara of Ribeira Duero. Ontdekt Spanje als wijnland.
Spanje heeft het ook!

klik hier voor meer informatie.....

Flex Travel B.V. Specialist in maatwerk
Spoorsingel 58,
2613 BA Delft,
The Netherlands

Tel: 015-2132250
Fax: 015-2142735

Email: info@flextravel.nl
Website: http://www.flextravel.nl

Lid van de ANVR; Uw garantie voor kwaliteit!
Aangesloten bij de SGR; Uw financiele zekerheid!