NIEUWSBRIEF JULI 2012 PORTUGAL SPECIAL

 

 

 

Portugal, dat kan natuurlijk ook!

Wij hebben de leukste vakanties voor iedereen die eens lekker wil genieten.


Fly drive Portugal | Pousada rondreis

De fly-drive langs de pousadas van Portugal is een veel geboekte reis bij Flex Travel.
De pousadas zijn een bijzondere keten van hotels doordat ze veelal gevestigd zijn in kastelen, paleizen, oude kloosters of op bijzondere plekken zoals natuurgebieden. U maakt maakt kennis met het roemrijke verleden van dit prachtige land en z'n vriendelijke bevolking. Een waarlijk vorstelijk verblijf in Portugal!

Klik hier voor meer informatie....

Fly drive Portugal | Klassieke rondreis

De fly-drive Klassiek Portugal is de meest geboekte reis bij Flex Travel. U maakt maakt kennis met het roemrijke verleden van dit prachtige land. Beroemde steden die al in de romeinse tijd ontstonden, middeleeuwse stadjes als Óbidos en Mafra, de oude maar steeds belangrijke universiteitsstad Coimbra  maar ook het burcht- en paleizenstadje Sintra waar vroegere vorsten verbleven.
Een perfecte kennismaking met dit land en z'n vriendelijke bevolking.

Klik hier voor meer informatie....

Fly drive | Wijn- en wandelvakantie

Een speciale wijn- en wandelvakantie in het noorden (Dourogebied). Tijdens uw verblijf leert u alles over Port- en Dourowijnen; de geschiedenis, het klimaat, de regels en de verschillende vinificatiemethoden. Uiteraard krijgt u een rondleiding door de wijngaard en de adega met een portproeverij. Uw diner is iedere avond voorzien van een ander wijnarrangement en gedurende de week zullen bijna alle types Port geproefd worden. De wandelingen zijn ca. 12 km maar kunnen op verzoek aangepast worden.

Klik hier voor meer informatie....


Quintas & Casas (landhuizen)

Verblijft u liever (wat langer) op één plek? Ervaar dan de charme van Portugal in een echt Portugees (land)huis. Er zijn veel  varianten: van adellijke landhuizen tot eenvoudige boerenhuisjes en alles daar tussenin. Ga naar onze website klik op accommodaties en kies landhuizen en/of casa en u vindt ze allemaal. Auto en vlucht regelen we ook voor u.
Bijvoorbeeld: Quinta da Palmeirinha (Algarve). Een typisch landelijk Portugees huis uit de 16e eeuw. Thans volledig gerestaureerd en gelegen in een dorpje waar de effecten van het toerisme nog klein zijn. Het ligt bij de riviermond van de Alvor en op een korte afstand van de stranden van Lagos of Alvor.

Fly drive of een wandelvakantie op Madeira.

Ontdek waarom men dit het bloemeneiland noemt. Geniet van het subtropische klimaat van dit Portugese eiland. Een eiland met adembenemende uitzichten en fantastische wandelpaden langs de 1400 km aan levada's. Een paradijs voor wandelaars maar ook voor 'bird watchers' want voor natuurliefhebbers is er veel te zien. Bent u toe aan ontspanning, verwennerij, verwondering en avontuur?  Dit is het eiland waar u het allemaal kunt vinden!

Klik hier voor meer informatie over de fly drive...       of ga naar de wandelvakantie op Madeira......

Azoren, 9 schatten in de Atlantische oceaan

Een stukje verloren paradijs terugvinden. In de fantasierijke vormen van de blauwe met bloemen ingelijste lagunes.  Op de bergtoppen, verbazingwekkende uitkijkpunten over land en zee. In de diepe groenige kraters van uitgebluste vulkanen. De landschappen, die hun oorspronkelijke zuiverheid bewaren. In de opnieuw te ontdekken landelijke rust en melodie van de stilte. De Azoren zijn ook dé vakantie plek om te duiken, vogels te observeren,
walvissen te kijken of om te zwemmen met dolfijnen.

Klik hier voor meer informatie......

Nog veel meer in Portugal..........

Portugal heeft prachtige standen, je kunt er goed windsurfen, fietsen of wandelen
Portugal heeft mooie steden. In Lissabon is heel veel te beleven, ook met kinderen!
Portugal heeft een rijke geschiedenis en vele tradities.

Portugal heeft prachtige wijnen in b.v. de Alentejo, Dão of Douro. Ontdekt Portugal als wijnland.
Portugal heeft het!

klik hier voor meer informatie.....

Flex Travel B.V. Specialist in maatwerk
Spoorsingel 58,
2613 BA Delft,
The Netherlands

Tel: 015-2132250
Fax: 015-2142735

Email: info@flextravel.nl
Website: http://www.flextravel.nl

Lid van de ANVR; Uw garantie voor kwaliteit!
Aangesloten bij de SGR; Uw financiele zekerheid!