3-eilandentour Azoren

De Azoren bezoeken is een stukje verloren paradijs terugvinden!

U vindt er diepe kraters van uitgebluste maar ook nog werkende vulkanen en fantastische landschappen. U ontdekt de landelijke rust en de stilte. De Azoren zijn ook dé vakantie plek om te wandelen, te duiken, vogels te observeren, walvissen te kijken, te zwemmen met dolfijnen of gewoon te genieten van de prachtige natuur van de 9 wonderschone eilanden.

Tijdens deze reis maakt u kennis met de eilanden São Miguel, Pico en Faial. U heeft voldoende vrije tijd en huurt op de eilanden een auto zodat u zelf het eiland op eigen tempo kunt ontdekken.

Uiteraard is het mogelijk de rondreis te verlengen of aan te passen.

Dag 01 Aankomst São Miguel
Dag 02 São Miguel
Dag 03 São Miguel
Dag 04 São Miguel
Dag 05 São Miguel - Faial
Dag 06 Faial - Pico - Faial
Dag 07 Faial
Dag 08 Faial - vertrek
São Miguel, Azoren
Faial, Azoren
Pico, Azoren
Faial, Azoren

DAG 01 AANKOMST - SÃO MIGUEL

Aankomst Ponta Delgada luchthaven en naar uw hotel.

DAG 02 SÃO MIGUEL

Vertrek naar het meer Sete Cidades via de bergweg, waar u een prachtig uitzicht heeft over het vlakke gedeelte van het eiland. Er wordt een stop gemaakt bij "Vista do Rei" en bij Sete Cidades. Op de terugweg bezoekt u een ananasplantage.

DAG 03 SÃO MIGUEL

Vertrek vanaf Ponta Delgada naar Furnas langs de zuidelijke weg. U stopt in het dorpje Vila Franca do Campo. Via het meer van Furnas komt u aan in Furnas. Bezoek aan het botanische park, het natuurlijke warm water zwembad (hier is gelegenheid om te zwemmen) en de hete warm waterbronnen. U gaat terug via de noordelijke kustweg, waar u een bezoek brengt aan een theeplantage en aan het Santa Iria uitzichtspunt.Vrije middag.

DAG 04 SÃO MIGUEL

Vrije dag.

DAG 05 SÃO MIGUEL - FAIAL

Vliegreis naar Faial (ca. 1 uur), transfer naar uw hotel.Vrije dag.

DAG 06 FAIAL - PICO - FAIAL

Bezoek aan Pico is op eigen gelegenheid. Vertrek vanaf Madalena via de noordkust richting Cachorro en Lajido. Vervolgens gaat u richting het dorp S. Roque, hier wordt een stop gemaakt bij de oude walvisfabriek en de natuurlijke zwembaden. De reis gaat verder via de bergweg richting het meer van Capitão, op 900 m hoogte. Stop in Lajes voor een bezoek aan het walvismuseum.De reis gaat verder via de zuidkust met een korte stop in Mistérios de São João. Hierna gaat u naar São Mateus om een bezoek te brengen aan de kerk. Vervolgens vertrekt u richting Criação Velha, naar de wijngaarden van Pico welke erkend zijn door UNESCO sinds 2004. Vertrek naar Madalena en per boot terug terug naar Faial.

DAG 07 FAIAL

Vertrek voor een tour over het eiland Faial. U gaat richting Espalamaca via de bergweg, uitkijkend over de 'Valley of Flamengos', naar Caldeira. Dit is het hoogste punt van het eiland. De tour wordt naar het noorden vervolgd naar Capelinhos (de overblijfselen van de laatste vulkanische uitbarsting in 1957) en naar het museum. Terug naar het hotel.

DAG 08 FAIAL - VERTREK

Naar het vliegveld van Faial of verlenging naar keuze.

4 nachten Hotel Vila Nova Ponta Delgada São Miguel
3 nachten Hotel Faial Horta Faial

Prijzen zijn per persoon (op basis van 2 personen); dagelijks vertrek.

De (prijs)klassen staan voor de boekingsklassen voor de vluchten, deze is afhankelijk van beschikbaarheid en vertrekperiode. Vanzelfsprekend proberen wij altijd eerst de goedkoopste boekingsklasse te boeken voor u.Indien uw reis in verschillende periodes valt, wordt de reissom "pro rato" berekend.

Inbegrepen:

  • Hotels o.b.v. logies/ontbijt.
  • Binnenlandse vlucht.
  • Autohuur op ieder eiland.

Niet inbegrepen:

  • Vliegreis naar de Azoren (optioneel bij te boeken); vertrek mogelijk vanaf diverse luchthavens.
  • Bootticket van en naar Pico.
  • Boekingskosten € 35,- per boeking.
  • Reis- en/of annuleringsverzekering (optioneel).