Vakantie Portugal | Vasteland, Madeira en de Azoren

Vakantie in Portugal | Een land om te ontdekken

 • Een vakantie in Portugal betekent genieten. Genieten van een veelzijdig land met vele mogelijkheden voor iedereen. Fly drive vakanties voor wie met een huurauto wil rondreizen en het land en z'n cultuur echt wil ontdekken. Overnachten in een klein authentiek hotel, in een landhuis als gast van een adellijke familie, of in één van de vele luxe pousadas. Er is veel bewaard gebleven in Portugal, waardoor elke plaats nog prachtige gebouwen en pleinen heeft. Liefhebbers van wijn en kaas kunnen hun culinaire hart ophalen. Portugal kent vele wijngebieden (b.v. de Douro en de Alentejo) met uitstekende wijnen. Lissabon en Porto zijn steden die zeer geschikt zijn voor een korte stedentrip. Bezoek de vele fado gelegenheden of maak kennis met de vele andere cultuurvormen en het bruisend nachtleven van Lissabon. Ook liefhebbers van strandvakantie komen aan hun trekken. Niet alleen in de Algarve maar langs de gehele westkust liggen prachtige zandstranden. Ook zeer geschikt voor surfers en sportvissers trouwens. 

  • Wandelen op Madeira
  • Azoren en Madeira

   Een vakantie naar Portugal hoeft zich niet te beperken tot het vaste land. Er is meer: op twee uur vliegen van Lissabon liggen 9 eilanden: de Azoren. Op de Azoren is veel te zien en te doen: rondreis eilandhopping, fietsvakantie, walvis spotten, zwemmen met dolfijnen, wandelvakantie of een fly drive. De meest zuidelijke eilanden van Portugal zijn Madeira en Porto Santo. Ze liggen ten hoogte van Marokko en hebben een subtropisch klimaat. Madeira is bij uitstek geschikt voor liefhebbers van en vakantie in combinatie met wandelen, natuur en vooral bloemen.  Porto Santo is vooral geschikt voor de liefhebbers van een zon en strandvakantie.

  Strandvakantie, natuur en vriendelijke inwoners

  Ook op het vasteland van Portugal is het strand door de lange kustlijn nooit ver weg, maar vergeet ook het binnenland niet. Met een verrassende variëteit aan landschappen, uitgestrekte vlakten en bergen, wilde rivieren en meren, pittoreske dorpjes, natuurparken en prachtige bossen. Maar alhoewel het landschap prachtig is, is er nog iets beters: de vriendelijke inwoners die altijd de Nederlandse reizigers verwelkomen om met hen de passie voor de natuur te kunnen delen.

  We wensen u een prettige vakantie in Portugal!

 Login -  Contact -  Afdrukken -    
Offerte aanvragenReserveren